MARIO'S PASTA

MARIO'S PASTA Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 793 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mario's Pasta. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 23:29 snelle service
27 jun 2022 om 6:05 Heerlijk, Houde zo !
27 jun 2022 om 0:20 Eten was super lekker, niks over te klagen! De bezorgtijd daarentegen was mega lang. Ongeveer 1u 45min gewacht :/
26 jun 2022 om 10:36 Het eten was lekker en de bezorger was heel aardig. alleen ik mis mijn drankje die heb ik niet gekregen. Graag een oplossingen hiervoor
25 jun 2022 om 19:00 Great Pasta!!! Abundant sauces and very good service!!
25 jun 2022 om 1:42 Heerlijk!! Ga zo door Volgende keer wel meer kaas
25 jun 2022 om 0:18 Op de thuisbezorg app stond er dat her nog 20 min zou duren dus ben drinken gaan halen kom ik terug zie ik de tas met eten voor me deur en buiten was niet eens 5 minuten weg vind dit beetje jammer maar het eten was heerlijk zoals gewoonlijk
24 jun 2022 om 2:13 De pitza was echt heerlijk. Dank je wel. Ik ga hier zeker nog eens wat bestellen. Groetjes Simon
23 jun 2022 om 2:43 3,5 kan niet. Het is niet de beste pasta. Maar wel de besta na 00:00 (m.u.v. zelf koken). Er is geen sterke kritiek (behalve smaak balanceren). En geen sterke complimenten (het was ok. Oké?). Hopelijk kan het zo laat maar met betere kwaliteit
22 jun 2022 om 22:13 Pasta was sneller geleverd dan aangegeven tijd! Eten was warm en lekker, goede porties Heb hier vaker besteld en nog nooit teleurgesteld geweest. Bedankt!
22 jun 2022 om 19:29 the food was ok but unfortunately i don't eat spicy and my noodles were spicy unfortunately i couldn't enjoy my food it would be better to write it down in the description
21 jun 2022 om 22:20 Terrible pasta. Greasy, no flavor and no taste of garlic, although garlic was supposed to be one of the main ingredients.